Community

Lärandet fortsätter

Efter att du har genomfört vårt IBL program kan du ansluta till vår IBL community. Communityn är en utmärkt möjlighet att bredda dina perspektiv och fördjupa dina kunskaper. Att vara med kostar ingenting och du kan delta så ofta du vill och har möjlighet. Syftet med vår community är att samla alla som tror på IBL och därigenom kunna nätverka och hjälpa samt utveckla varandra.

När ni som deltagare använder era nyvunna kunskaper och tekniker från utbildningarna i IBL kommer ni få nya erfarenheter och insikter vilka kommer vara intressanta att dela och resonera med andra om. Communityn ger också möjligheter att lyfta fram konkreta problem och utmaningar du står inför och via andra deltagare kan du få råd och tips men också hjälp med nya perspektiv. Då alla i Communityn genomfört utbildning i IBL delar ni samma grundförståelse vilket kommer öka möjligheten till fortsatt effektivt lärande och bättre samtal.

Vi träffas digitalt eller via fysiska möten. Ämne och inriktning varierar med allt ifrån intressanta föreläsare till workshops kring ett specifikt ämne.

Om du missade att anmäla dig när du gick programmet är du välkommen att kontakta oss så ser vi till att du kommer med i vår community – för ett livslångt lärande helt enkelt.

%d bloggers like this: