Patricia Stahl

Jag har arbetat som polis med olika chefsbefattningar och som verksamhetsutvecklare och utbildare. Jag drivs av att förstå och se möjligheter för individer och på ett förståeligt sätt ge råd när det krävs och coachning när det behövs. Att i mötet med människor kunna bidra med nycklar till deras egen kompetens och framgång är en passion hos mig.

Bakgrund; Patricia har arbetat med människor i alla delar av samhället och under större delen av yrkeslivet hjälpt människor att bli sitt bästa. Hon har mångårig erfarenhet från Polisen, som medarbetare, chef och ledare i olika nivåer, men även som coach, utbildare, mentor och vän.
Vidare har hon universitets- och högskoleutbildning inom; 

• Arbetsrätt.
• Civilrätt.
• Handelsrätt.
• EU-rätt.
• Ledarskap.
• Organisationsteori.

Certifieringar

 • UGL.
 • Strength Deployment Inventory®.
 • Utvecklande Ledarskap.
 • Leanspel.

Patricia arbetar främst med

 • Chefs- och ledarutveckling.
 • Utveckling av ledningsgrupper.
 • Lagutveckling – högpresterande team.
 • Internationella program.
 • Kartläggningar och utredningsarbete.
 • Arbetsplatskonflikter.
 • Processeffektivisering.

Telefon

0735-12 21 02

E-mail

patricia@ledarskap.se

Ladda ner vCard

%d bloggers like this: