Stefan Wikström, AOC

Jag brinner för att få människor att förstå, att vara en viktig del i ledares och medarbetares utvecklingsresa och bidra till att göra dem till ännu viktigare kuggar i sina företags och organisationers utveckling. Det driver mig: lust och resultat, att utveckla människor och se konkreta effekter på hur våra kunders organisationer fungerar bättre. 
Bakgrund; lång och bred erfarenhet som chef både statligt, kommunalt och privat näringsliv. Bland annat som polis och rektor. Stefan är också partner och delägare i KB18 Företagsförädling AB som sedan 2017 äger Consentio Ledarskap.
Stefan har universitets- och högskoleutbildning inom

  • Pedagogik och didaktik
  • Ekonomi och projektledning
  • Organisationspsykologi
  • Sociologi
  • Juridik

Telefon

0709-44 88 56

E-mail

stefan@ledarskap.se

Ladda ner vCard

%d bloggers like this: